Welkom


Welkom op www.standwerker.com een overkoepelende website voor twee organisaties, te weten:
CVAH Afdeling Standwerkers: Alles over en voor de standwerker op de non commerciële week en jaarmarkten!
STIBESTA: De concours organisatie van Nederland, voor elk concours bent u bij ons aan de juiste kraam!!
Doordat wij al jaren nauw samenwerken hebben wij ook besloten een gezamenlijke website te nemen zodat u niet van site naar site hoeft te surfen op zoek naar datgene wat u graag wilt weten.
Standwerker.com is gewoon het startportaal voor alles wat u maar van standwerken wilt weten!!
Wij wensen u dan ook veel plezier op onze site en hopen u als, aanvrager, bezoeker van de markten of concoursen of als deelnemer binnenkort in het echt te mogen begroeten!!
Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina of wilt u één van onze bestuursleden persoonlijk wat vragen of een mail sturen vind u alle details via de bestuurspagina.

Hoogachtend,
Benvenido van Schaik
Voorzitter CVAH afdeling Standwerkers & Voorzitter STIBESTA

Beste collega’s

Nu het standwerkersseizoen weer gaat beginnen met de Sint Joep 20 maart in Sittard wil het bestuur u allen een goede verkoop toewensen dit jaar.

Een nieuw seizoen waarbij onze kersverse Nederlands kampioen Gijs Koert zijn titel gaat verdedigen. De standwerkersconcoursen zullen nu nog aantrekkelijker worden. De strijd zal dit jaar weer hevig zijn! Tevens mogen wij ook aantal nieuwe collega’s gaan verwelkomen tijdens onze concoursen.

De eerste standwerkersconcoursen staan alweer ingepland. Ze worden allemaal gepubliceerd op onze website www.standwerker.com.

Het is de gemeente Middelburg gelukt om het Nederlands Kampioenschap Standwerken binnen te halen. Er waren vele gemeenten die dit grote evenement binnen haar stadspoorten wou hebben maar Middelburg zal de gastheer zijn voor de beste 40 standwerkers. Het evenement zal gaan plaatsvinden op zaterdag 19 augustus in Middelburg.

Uiteraard mogen alle werkende standwerkers zich dit jaar weer inschrijven voor onze standwerkersconcoursen en zich daarmee rechtstreeks plaatsen voor Nederlands Kampioenschap. Tevens kunnen ze ook punten verzamelen voor het clubkampioenschap. Deze ranking kampioenschappen zal in september plaatsvinden. Daarbuiten zullen er ook 12 provinciale kampioenschappen worden gehouden door het hele land.

Ook zal bestuur tijdens de uitreiking op congres te Almelo op 14 maart a.s. (CVAH) van de beste markt van Nederland de winnaars ervan een standwerkersconcours aanbieden.

Tevens zal bestuur op de standwerkersvergadering op 7 maart van 14:00 tot 16:00 in Faam in Hoogland afscheid nemen van ons bestuurslid Nel Koedam. Na afloop van de standwerkersvergadering een receptie plaatsvinden in de Faam van 16:00 tot 18:00 waarvoor ik u graag namens bestuur voor uitnodig om aanwezig zijn en Nel te bedanken voor 25 jaar van tomeloze inzet voor de Nederlandse Standwerkerij.

Tot ziens op een van onze concoursen, weekmarkten en jaarmarkten!

Benvenido van Schaik,
Voorzitter afdeling standwerkers/ Stibesta